NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vă mulțumim pentru interesul manifestat față de unitatea noastră de cazare. Este important pentru noi să fiți pe deplin informați cu privire la datele personale pe care le colectăm atunci când utlizați serviciile noastre, protecția datelor personale pe care ni le încredințați fiind o prioritate pentru noi si dorim să vă simțiți in siguranță.

Începând cu data de 25.05.2018, în toate țările membre ale Uniunii Europene (UE) a devenit aplicabil Regulamentul 2016/679 privind libera circulație a acestor date, cunoscut si sub acronimul GDPR (GeneralDataProtectionRegulation). GDPR întărește vechea legislație și o uniformizează la nivelul tuturor țărilor UE. În România, există în prezent Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private.

SC MTE PROJECT SRL, pentru punctul de lucru Pensiunea Vila Irina își informează clienții că gestionarea datelor cu caracter personal se va baza pe principii de corectitudine, legalitate și transparență, protejând confidențialitatea și drepturile dvs, ca urmare a specificului activității prestate, fiind o structură de primire turistică cu funcție de cazare.

Potrivit normelor cu privire la accesul, evidența și protecția turiștilor în structuri de primire turistică, administratorii acestora sunt obligați să asigure înscrierea tuturor turiștilor în evidențele operative, la sosirea acestora și completarea formularului Fișă de anunțare a sosirii și plecării. Datele înscrise în fișa de anunțare a sosirii și plecării se referă la nume, prenume, data nașterii, serie și nr. carte de identitate, locul nașterii, domiciliul, cetățenia, scopul călătoriei și perioada șederii în structura de cazare. Prelucrăm datele dvs. personale pentru înregistrarea/cazarea în cadrul unității noastre de cazare. În momentul cazării, conform prevederilor legale în vigoare, turiștii sunt obligați la completarea fișei de anunțare a sosirii și plecării.

Datele personale pe care le colectam

Categoriile de date personale pe care le colectăm sunt:

  1. numele și prenumele
  2. adresa de domiciliu
  3. serie și număr act de identitate
  4. cod numeric personal
  5. adresa de e-mail
  6. numărul de telefon
  7. informații referitoare la rezervarea dumneavoastră: data de sosire și intrare, durata sejurului dumneavoastră, cerințe speciale
  8. recenzii și opinii referitoare la serviciile prestate în cadrul unității noastre de cazare. Atunci când postați comentarii, recenzii  sau întrebări pe platformele de socializare, se reține numele dvs. și orice date furnizați în acel comentariu/mesaj în scopul notificării ulterioare cu privire la serviciile, produsele sau evenimentele organizate de noi.
  9. pozele realizate în cadrul unității noastre de cazare cu ocazia anumitor evenimente.
  10. orice alte tipuri de informații pe care alegeți să ni le furnizați.

Colectarea datelor cu caracter personal prin utilizarea mijloacelor de supraveghere video se face cu acordul dumneavoastră tacit. Spațiile supravegheate video sunt parcarea și curtea pensiunii in vederea protejarii persoanelor si a bunurilor aflate in proprietatea VILA IRINA prin monitorizarea accesului persoanelor in incinta acestuia.

Simpla accesare a site-ului nostru nu va conduce la colectarea datelor dvs. personale cu excepția cazului în care dvs. introduceți de bunăvoie anumite date (de exemplu rezervări online).

În ce scop și în ce temei prelucrăm datele dvs personale

Datele cu caracter personal furnizate cu consimțământul dvs. vor fi colectate și prelucrate de noi exclusiv în scopurile pe care le vom prezenta în cele ce urmează:

  1. rezervarea, prestarea și facturarea serviciilor de cazare;
  2. decontarea de către unitățile contractante a voucherelor de vacanță;
  3. asigurarea pazei și securității bunurilor și valorilor turiștilor și ale operatorului;
  4. transmiterii de feedback-uri, mesaje publicitare si de marketing;
  5. soluționare cereri, întrebări, reclamații.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate, la cerere, numai autorităților statului îndreptățite prin lege.

Care sunt drepturile dumneavoastră

Persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001,  au următoarele drepturi:

  1. dreptul la informare;
  2. dreptul de acces la date cu caracter personal;
  3. dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal;
  4. dreptul de opozitie;
  5. dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
  6. dreptul de a se adresa justitiei;
  7. dreptul de a solicita ștergerea datelor în anumite circumstanțe (de ex. când datele personale nu mai sunt necesare scopurilor menționate, vă puteți adresa prin e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Pentru orice alte detalii referitoare la protecția datelor ne puteți contacta la numărul de telefon 0720316899 sau transmite un e-mail la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Vă mulțumim!

Echipa Vila Irina


Best Rate GuaranteeOn the official website you will always find the lowest prices. No commissions!
Secure reservationsPayment is made directly to the account owner! The surest way to guarantee your booking!
Booking confirmationBooking is confirmed directly by the hotel! You will get the answer soon as possible!

Contact

270 H Main Street
Poiana Stampei Village
14 km from Vatra Dornei
Suceava
(004) 0720 316 899
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Follow us on

1facebook  Facebook
2youtube  YouTube
3twitter  Twitter
4google plus  Google +

Important